Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Днем усиновлення!

Дата: 18.09.2023 14:20
Кількість переглядів: 66

Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне  життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.

17 вересня  в Україні відзначають День усиновлення.

Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, свято душі та великого терпіння.

 Голова Новоборисівської сільської ради Інна Татарли спільно з начальником Служби у справах дітей Тетяною Ларіною  сьогодні привітали усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів з Днем усиновлення.

 «Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей» - наголосила Інна Олександрівна – «Нехай    щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь