Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Відкриття класу безпеки

Дата: 29.09.2023 08:10
Кількість переглядів: 75

27 вересня 2023 року в Новоборисівському ОЗЗСО у межах реалізації всеукраїнського проєкту Міністерства освіти і науки України, ухваленого розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік» від 7 вересня 2022 року, відбулось відкриття класу безпеки.

На відкритті класу були присутні: голова Новоборисівської сільської ради Татарли Інна Олександрівна, начальник ВОНПР та ЗЦЗ Роздільнянського РУГУ ДСНС Юрін Віталій Миколайович, головний іспектор ВЗНС Роздільнянського РУГУ ДСНС Гнаткович Андрій Володимирович, начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Новоборисівської сільської ради Муравська К.С., поліцейський офіцер громади Янов Дмитро Анатолійович, головний спеціаліст із ЦЗ Новоборисівської сільської ради Задорожна Олена Юріївна, директор Новоборисівського ОЗЗСО Таранюк В.І., медична сестра Комарницька К.М., педагоги та учні школи.

Створення класу безпеки – це кропітка командна робота педагогів, учнів, спеціалістів відділу освіти та інших небайдужих людей.

Війна в Україні внесла свої корективи в житті кожного з нас…

Нині воєнні ризики є частиною нашого життя, тому маємо бути готовими захистити себе і дітей.

Проєкт спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій,

ми віримо, що цей клас допоможе нашим учням зберегти своє здоров'я та навчить їх самостійних дій в небезпечних ситуаціях. Нехай клас безпеки стане місцем, де кожен зможе вчитися, досліджувати та розвиватися в кращій версії самих себе.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВозможно, это изображение 2 человека, люди учатся и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь