Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Захисника України!

Дата: 01.10.2023 18:11
Кількість переглядів: 118

1 жовтня, у величне свято Покрови Пресвятої Богородиці, ми вшановуємо усіх, хто має високе звання ЗАХИСНИКА України. Усіх, хто не зрадив Присязі, хто боронив та боронить нашу країну сьогодні, хто в той чи інший час і спосіб віддав свої знання, силу, мужність, професіоналізм справі захисту нашої держави.

Країна сильна силою своїх людей. Цю істину щоденним подвигом підтверджують наші ЗСУ й медики, волонтери і тисячі небайдужих громадян, які там, на лінії оборони. Нам є ким і чим пишатися! Наші воїни це і є наша національна гордість.

Шановні захисники української землі! Усією громадою дякуємо кожному з вас за відданість і служіння українському народові, внутрішню силу та патріотизм, невтомне бажання захищати нашу незалежну Україну. За те, що даруєте нам упевненість у завтрашньому дні та надію на щасливе мирне життя у вільній країні. Щиро вітаємо наших захисників і захисниць та бажаємо вам козацького здоров’я, незламної волі, родинного тепла і надійного тилу! Нехай Пресвята Богородиця, яка століттями вважалась захисницею доблесного українського воїнства, візьме під своє покровительство! Нехай з вами завжди буде людська повага, правда і перемога задля щасливого майбутнього нашої громади та рідної України! Мирного неба над головою усім нам!

З повагою, Новоборисівський сільський голова Інна ТАТАРЛИ

Возможно, это изображение текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь