Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Пам'яті Анатолія Цапяка

Дата: 02.10.2023 16:14
Кількість переглядів: 118

Сьогодні мали честь бути присутніми на урочистій лінійці, присвяченій пам’яті Анатолія  Цапяка, випускника закладу загальної середньої освіти села Мигаї, воїна Збройних Сил України, який героїчно загинув в березні 2023 року, захищаючи нашу рідну землю від російської навали. Голова Новоборисівської сільської ради Інна Татарли висловила слова вдячності всім захисникам за відданість та служіння українському народу. А майор другого відділу Роздільнянського РТЦК та СП  Юрій Дембіцький наголосив, що  від­по­від­но до Ука­зу Пре­зи­ден­та Ук­ра­їни за осо­бис­ту муж­ність і са­мо­від­да­ні дії, ви­яв­ле­ні у за­хис­ті дер­жавно­го су­ве­ре­ні­те­ту та те­ри­то­рі­аль­ної ці­ліс­ності Ук­ра­їни, вір­ність вій­сько­вій при­ся­зі, Анатолія Анатолійовича Цапяка нагороджено  орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Хай бу­де світ­лою памʼять усіх на­ших во­їнів! Низь­ко вкло­ня­ємо­ся пе­ред бать­ка­ми та рід­ни­ми на­ших за­хис­ни­ків. Пам’ята­ємо кож­но­го на­шо­го Во­їна! Віч­на ша­на і сла­ва!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь