Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Коригування (зміна) тарифів на послуги з водопостачання, які надаються КП «Мрія – В - Кут» Новоборисівської сільської ради

Дата: 27.10.2023 21:08
Кількість переглядів: 158

Шановні споживачі!

Комунальне підприємство "Мрія-В-Кут"  повідомляє про коригування складових структури тарифів на послуги з централізованого водопостачання  на 2023р.

Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», «Про питну воду та питне водопостачання», «Про Державне регулювання у сфері комунальних послуг», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» для суб’єктів господарювання, що провадять господарську діяльність з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, передбачено встановлення економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги на рівні, що буде покривати всі витрати в собівартості цих послуг. Встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги нижче розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, згідно з діючим законодавством, не допускається.

 Коригуванню підлягають тарифи на послуги з централізованого водопостачання, встановлені рішенням виконавчого комітету від 31.01.2022 року № 2 «Про коригування  (зміну) тарифів на послуги з водопостачання, які надаються КП «Мрія – В - Кут».

Виконавчий комітет Новоборисівської  сільської ради рішенням  № 167 від 25.10.2023 року 

 

В И Р І Ш И В

  1. Затвердити тарифи на послуги водопостачання, які надаються КП «Мрія –В - КУТ» на території Новоборисівської сільської ради згідно додатку 1  (додається).
  2. Тарифи на послуги з водопостачання ввести в дію з 01.11.2023 року.
  3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності на виконання Програми відшкодування різниці в тарифах КП «Мрія – В- Кут» на послуги з водопостачання на 2022-2023 роки забезпечити компенсацію (виплату) для КП «Мрія –В - КУТ» різницю в ціні на тарифи на водопостачання.
  4. Рішення виконавчого комітету  від 31.01.2022 року № 2 «Про коригування  (зміну) тарифів на послуги з водопостачання, які надаються КП «Мрія – В - Кут» Новоборисівської сільської ради вважати таким, що втратило чинність.

                                                                                               

         ЗАТВЕРДЖЕНО

Додаток 1

рішення виконавчого комітету

Новоборисівської сільської ради

від 25.10.2022 року № 167

 

ТАРИФИ

на послуги з  водопостачання, які надаються

КП «Мрія – В - Кут» Новоборисівської сільської ради

 

 

 

Споживачі

послуг

 

Послуги

Одиниця вимірювання

Тариф

(грн./м. куб.)

 

 

Населення

Водопостачання

. куб.

30,0

 

Населення (без лічильника (на період заміни або ремонту терміном на 1 місяць)

Водопостачання

-

100 грн. з 1 особи

 

Бюджетні установи, юридичні особи усіх форм власності та ФОП

 

Водопостачання

. куб.

60,0

 

 

  Повідомлення про намір ТОВ «Водоторгприлад» здійснити зміну діючих тарифів  на послуги з централізованого водопостачання шляхом коригування - Охтирка  портал міста

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь