Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії Новоборисівської сільської ради

Дата: 29.01.2024 10:15
Кількість переглядів: 47

26 січня 2024 року в Новоборисівській сільській раді відбулася позачергова тридцять дев’ята сесія ради VIII скликання за головуванням секретаря ради Дори Цимбалар. Участь в роботі взяли 13 депутатів, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради та старости.

На порядку денному було розглянуто наступні питання:

- Про надання згоди на прийняття майна Роздільнянської районної державної адміністрації Одеської області з державної власності до комунальної власності Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

- Про внесення змін та доповнень до КВЕДів господарської діяльності КП «Мрія- В- Кут» Новоборисівської сільської ради.

- Про затвердження переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для відбування засудженими покарання у виді громадських робіт та порушниками на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт на території Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області відповідно ст. 36 КВК України, ст.ст. 30-1, 321-1 КУпАП.

- Про затвердження переліку об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт, відповідно до ст.ст. 31-1, 325-1 КУпАП.

- Про затвердження звіту поліцейського офіцера громади Новоборисівської територіальної громади за 2023 рік.

- Про затвердження Плану трансформації та формування ефективної мережі закладів загальної середньої освіти Новоборисівської територіальної громади на період 2023-2027 роки.

- Про затвердження Положення про порядок використання спеціалізованого автобусу (шкільних автобусів).

- Про призначення персональних стипендій обдарованим учням закладів загальної середньої освіти.

- Про затвердження Порядку переведення житлових приміщень (квартир) і житлових будинків (або їх частин) у нежитлові та переведення нежитлових приміщень, нежитлових будинків до житлового фонду Новоборисівської сільської ради.

- Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Новоборисівської сільської ради.

- Про визначення обсягу пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою на 2024 рік.

- Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Новоборисівської сільської ради.

- Про вилучення комунального майна з оперативного управління.

- Про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету у вигляді міжбюджетного трансферту місцевому бюджету Роздільнянської міської територіальної громади.

- Про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету у вигляді міжбюджетного трансферту місцевому бюджету Великомихайлівської селищної територіальної громади.

- Про внесення змін і доповнень до рішення Новоборисівської сільської ради № 963-VIІІ від 21 грудня 2023 року «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади на 2024 рік».

- Земельні питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь