Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії Новоборисівської сільської ради

Дата: 29.01.2024 10:15
Кількість переглядів: 37

26 січня 2024 року в Новоборисівській сільській раді відбулася позачергова тридцять дев’ята сесія ради VIII скликання за головуванням секретаря ради Дори Цимбалар. Участь в роботі взяли 13 депутатів, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради та старости.

На порядку денному було розглянуто наступні питання:

- Про надання згоди на прийняття майна Роздільнянської районної державної адміністрації Одеської області з державної власності до комунальної власності Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

- Про внесення змін та доповнень до КВЕДів господарської діяльності КП «Мрія- В- Кут» Новоборисівської сільської ради.

- Про затвердження переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для відбування засудженими покарання у виді громадських робіт та порушниками на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт на території Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області відповідно ст. 36 КВК України, ст.ст. 30-1, 321-1 КУпАП.

- Про затвердження переліку об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт, відповідно до ст.ст. 31-1, 325-1 КУпАП.

- Про затвердження звіту поліцейського офіцера громади Новоборисівської територіальної громади за 2023 рік.

- Про затвердження Плану трансформації та формування ефективної мережі закладів загальної середньої освіти Новоборисівської територіальної громади на період 2023-2027 роки.

- Про затвердження Положення про порядок використання спеціалізованого автобусу (шкільних автобусів).

- Про призначення персональних стипендій обдарованим учням закладів загальної середньої освіти.

- Про затвердження Порядку переведення житлових приміщень (квартир) і житлових будинків (або їх частин) у нежитлові та переведення нежитлових приміщень, нежитлових будинків до житлового фонду Новоборисівської сільської ради.

- Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Новоборисівської сільської ради.

- Про визначення обсягу пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою на 2024 рік.

- Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Новоборисівської сільської ради.

- Про вилучення комунального майна з оперативного управління.

- Про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету у вигляді міжбюджетного трансферту місцевому бюджету Роздільнянської міської територіальної громади.

- Про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету у вигляді міжбюджетного трансферту місцевому бюджету Великомихайлівської селищної територіальної громади.

- Про внесення змін і доповнень до рішення Новоборисівської сільської ради № 963-VIІІ від 21 грудня 2023 року «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади на 2024 рік».

- Земельні питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь