Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Ти як?

Дата: 27.05.2024 09:07
Кількість переглядів: 20

Рішення звернутися до психолога, психотерапевта чи психіатра не даються легко.

Особливо коли культура звернення по таку

допомогу лише формується, а стереотипи про

ментальне здоров'я ще переважають.

У випадку з ветеранами, які мали травматичний досвід, може додаватися небажання «аби хтось порпався у голові» або ж переконання, що зрозуміти зможуть лише «свої».

Ми можемо мати щире бажання допомогти

людині, та варто памʼятати, що тиснути,

сваритися чи примушувати звернутися до

спеціаліста - невдалий варіант. Завжди, а особливо у випадку з військовими, слід шукати власний шлях, побудований на довірі й турботі.

Фото без описуВозможно, это изображение текст «Зверниться до фахивця 3 ментального здоров'я (психолога, психотерапевта або псих.атра), якщо б.льше одного М.СЯЦЯ y ветерана чи ветеранки спостеригаються так зван. п.слявоенн. реакций.»Возможно, это изображение текстВозможно, это изображение текстВозможно, это изображение текст «Можливе також залучення медика. Наприклад, вже знайомого симейного лίкаря, якому ветеран чи ветеранка довиряють. Симейний лίкар, який пройшов навчання за програмою ВОО3 mhGAP, може надати пίдтримку 3 ментального здоров'я або Ж знайти! y базί вузького спец.алиста та заохотити ветерана чи ветеранку звернутися по допомогу.»Возможно, это изображение текст «Важливо, аби фахивець, якого ви залучаете, специалйзувався на роботи 3 травматичним бойовим досвидом i мав ДОСВИД взамодй 3 ветеранами. Знайти вίдповідногО фахивця також може допомогти ветеранська спильнота, яка е Досв.д звернень та .нформацίю про тих, хто справдί може допомогти.»Возможно, это изображение текст «Пам'ятайте: критер.ем для для початк психологίчной роботи 3 ветеранами ε ΪХНЯ усв.домлена готовнисть до таκоΪ роботи»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь