Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Рішення виконавчого комтітету № 80 "Про облік та проведення інвентаризації зелених насаджень на території Новоборисівської територіальної громади"

Дата: 04.06.2024 11:11
Кількість переглядів: 56

Новоборисівська сільська рада

Роздільнянський район Одеська область

Виконавчий комітет

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про облік та проведення інвентаризації зелених насаджень на території Новоборисівської територіальної громади

      Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Наказу Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 24.12.2001 № 226 «Про затвердження Інструкції з інвентаризації зелених насаджень у населених пунктах України» (зі змінами) та з метою охорони і збереження зелених насаджень на території громади, їх утримання у здоровому й упорядкованому стані, створення бази даних для розроблення програм будівництва, відновлення та експлуатації об'єктів зеленого господарства, виконком Новоборисівської сільської ради:

ВИРІШИВ:                                         

        1. Зобов’язати балансоутримувачів, власників та користувачів земельних ділянок, керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності (далі – суб’єкти господарювання), на території яких розташовані зелені насадження, в термін до 01серпня 2024 року провести інвентаризацію зелених насаджень відповідно до Інструкції з інвентаризації зелених насаджень у населених пунктах України, затвердженої наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 24.12.2001 № 226 (зі змінами).

        2. Визначити відповідальними за організацію робіт з проведення інвентаризації зелених насаджень балансоутримувачів об’єктів благоустрою сільської комунальної власності:

        2.1. Зелених насаджень загального користування (парки, сквери, та інші, які мають вільний доступ для відпочинку) та спеціального призначення (насадження по вулицям населеного пункту) – КП «Мрія-В-Кут», старости.

        2.2. Зелених насаджень обмеженого користування на територіях загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів – відділ освіти, культури, спорту та туризму Новоборисівської сільської ради.

        2.3. Зелених насаджень обмеженого користування на територіях закладів охорони здоров’я – КП «Мрія-В-Кут».

        2.4. Зелених насаджень обмеженого користування на територіях закладів культури – відділ освіти, культури, спорту та туризму Новоборисівської сільської ради.

 

        3. За результатами проведеної інвентаризації зелених насаджень суб’єктам господарювання оформити паспорти об’єктів зеленого господарства у відповідності до Інструкції з інвентаризації зелених насаджень в населених пунктах України, затвердженої наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 24.12.2001 № 226 (зі змінами), щороку проводити обстеження зелених насаджень на підзвітній території та вносити дані у паспорти об’єктів зеленого господарства.

        4. Балансоутримувачам, власникам та користувачам земельних ділянок, керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності щороку до 30 січня подавати до відділу земельних відносин, містобудування та архітектури про зелені насадження на території громади за попередній рік згідно з формою, наведеною у додатку, та надавати копії паспортів об’єктів зеленого господарства.

        5. Старостам Новоборисівської сільської ради сприяти та співпрацювати з відповідальними виконавцями за організацію робіт з проведення інвентаризації зелених насаджень балансоутримувачів об’єктів благоустрою  комунальної власності, передбачених цим рішенням, на території старостинських округів відповідно до компетенції.

       6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега ЮР’ЄВА.

 

  Голова   

  виконавчого комітету                                                                      Інна ТОПОВА

  29.05.2024 року

  № 80

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь