Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Вебінар «Запобігання використання дитячої праці та трудової експлуатації молоді: правові наслідки»

Дата: 11.06.2024 13:48
Кількість переглядів: 35

Вебінар «Запобігання використання дитячої праці та трудової експлуатації молоді: правові наслідки»

 

 

Долучайтесь до нашого вебінару з нагоди Всесвітнього дня боротьби з дитячою працею «Запобігання використання дитячої праці та трудової експлуатації молоді: правові наслідки».

Питання щодо трудової зайнятості неповнолітніх завжди викликало певні сумніви. Захист трудової діяльності осіб, які не досягли вісімнадцяти років є вкрай актуальним питанням в умовах сьогодення. Законодавство України чітко встановлює вимоги щодо прийняття неповнолітніх на роботу, а також їх права у сфері праці. Проте деякі роботодавці, з тих чи інших причин, обходять правові положення і порушують встановлені заборони чи нехтують закріпленими чинним законодавством пільгами для даної категорії працівників. Дізнайтесь як запобігти використанню дитячої праці та трудової експлуатації молоді разом з експертами заходу:
 Ігор МАТВІЙЧУК – в.о. начальника управління інспекційної діяльності в Миколаївській області, начальник відділу з питань праці;
 Юлія БАТОВСЬКА – завідувач сектору захисту прав, свобод і законних інтересів дітей служби у справах дітей адміністрації Центрального району.

Захід відбудеться:
 12 червня об 11:00

За посиланням https://www.facebook.com/events/8427556850592001/?ref=newsfeed

 

  • З нетерпінням чекаємо на кожного з вас


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь