Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Комісія з  питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ПРОТОКОЛ № 7

Дата: 19.06.2024 16:37
Кількість переглядів: 52

           

Новоборисівська сільська рада

Роздільнянський район Одеська область

Виконавчий комітет

Комісія з  питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

ПРОТОКОЛ № 7

 

Чергового засідання комісії з  питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 20.06. 2024 року

                                                                                  с. Новоборисівка

 

Головував: голова Новоборисівської сільської ради Інна ТОПОВА

 

Присутні: члени комісії та присутні (за окремим списком).

 

Слухали: І. Про виконання заходів Програми розвитку цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Новоборисівської сільської ради.

     Про виділення коштів на придбання генератора, причепа, кабелів, наконечника.

 

     Відповідно до п. 13, п.20 ч.4 ст.42  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування в  Україні», ст. 23 Бюджетного кодексу України, на підставі рішення сесії Новоборисівської сільської ради від 21 грудня 2023 року          № 963 - VIІІ «Про бюджет Новоборисівської територіальної громади  на 2024 рік» (зі змінами та доповненнями), Програми розвитку цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Новоборисівської сільської ради на 2022 -   2026 роки  (зі змінами та доповненнями) комісія

 

ВИРІШИЛА:

   1. Фінансовому відділу Новоборисівської сільської ради (Порошенко В.Г.)  виділити кошти на придбання:

- дизель-генератор DE-44BDS без АВР на суму 390000,00;

- причіп ПГМФ 8904-02  на суму 64000,00;

- кабель КГ 4*25, кабель КГ 5*25, наконечник DТ-025 мідний пресований кабель (нов.) на суму 12990,04.

Загальна сума   466990,04 грн. (чотириста шістдесят шість тисяч дев’ятсот дев’яносто гривень 04 копійки).

   2. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності - головному бухгалтеру сільської ради (Єроменко Т. І.) здійснити перерахунок коштів за відповідним напрямком видатків.

 

ІІ. Про заходи щодо попередження пожеж, загибелі та травмування на них людей. Про посилення протипожежного захисту під час збирання, зберігання врожаю і заготівлі грубих кормів у 2024 році.

За результатами обговорення комісія

ВИРІШИЛА:

1. Продовжити заходи щодо навчання населення правилам пожежної безпеки, діям у надзвичайних ситуаціях в консультаційних пунктах.

 

2. Продовжити інформаційно-профілактичну роботу серед населення в житловому секторі (в тому числі з громадянами, віднесених до « Груп ризику», багатодітних родин, учнями, тощо) щодо попередження виникнення пожеж у весняно-літній пожежонебезпечний період.

Постійно

 

3. Розмістити інформацію на зовнішніх носіях та у засобах масової інформації (офіційний веб-сайт громади, сторінка в соціальній мережі, білбордах, тощо) щодо запобігання виникнення пожеж та травмування в побуті, безпечної експлуатації електроприладів, генераторів, правил поведінки в умовах надзвичайних ситуаціях, попередження пожеж в екосистемах, заборони спалювання сміття та сухої рослинності.

Постійно

 

4. Провести попереджувально-профілактичну роботу  в засобах масової інформації щодо дотримання правил пожежної безпеки лісах (лісосмугах) та землях, що межують із лісовим фондом.

Постійно

5. Провести роз’яснювальну роботу серед  керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та інших суб’єктів у сфері сільського господарства з метою забезпечення протипожежного захисту нового врожаю, щодо завчасного забезпечення оснащення техніки, місць складування грубих кормів, об’єктів зберігання та переробки врожаю протипожежними засобами. Перед початком збиральної кампанії

6. Провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо заборони випалювання стерні, пожнивних залишків на полях, а також сухої рослинності на узбіччях доріг.

Постійно

 

7. Рекомендувати відділу ОКСТ розглянути можливість  щодо впровадження в системі освіти спеціаліста з безпеки в освітньому середовищі (вихователя безпеки), для виявлення негативних ризиків та шкідливих ризиків явищ у дитячому середовищі, профілактики вивчення правопорушень в освітньому середовищі та інших заходів щодо їх усунення.

 

8. МПК за потреби провести профілактичний ремонт техніки, яка використовується для гасіння пожеж, тримати у постійній готовності, наповненою водою.

                                                                                                      Постійно

 

 

Голова комісії                                                                   Інна ТОПОВА               

Секретар комісії                                                                Олена ЗАДОРОЖНА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь