Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Сесія

Дата: 01.07.2024 11:58
Кількість переглядів: 46

http://tupychiv-rada.gov.ua/storage/news/article/8478ac3832a3b4eaea53f5811da10b47

 

На підставі статей 42, 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” 10 липня 2024 року о 11  годині у приміщенні сільської ради (зала засідань) скликається чергова 44 сесія сільської ради 8 скликання. На розгляд сесії виносяться питання:

 

  1.  Про встановлення місцевих податків та зборів на території Новоборисівської сільської ради.

Доповідачі - начальник фінансового відділу Порошенко В.Г., начальник відділу земельних відносин, містобудування та архітектури Крижан Н.А.

 

  1. Про внесення змін до рішення № 6 -VIII від 01.12.2020 року «Про постійні комісії Новоборисівської сільської  ради».

Доповідач – секретар сільської ради Цимбалар Д.К.

 

  1. Про укладання Меморандуму про співпрацю.

Доповідач – сільський голова Топова І.О.

 

  1. Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування Новоборисівської сільської територіальної громади на 2024-2025 роки, затвердженої рішенням 956  – VIІI від 21.12.2023 року.

Доповідач – секретар сільської ради Цимбалар Д.К.

 

  1. Про внесення змін до Програми забезпечення дітей Новоборисівської сільської територіальної громади з інвалідністю медичними виробами та іншими засобами на 2024-2025 роки.

Доповідач – начальник відділу освіти КСТ Муравська К.С.

 

  1. Про внесення змін до штатного розпису по благоустрою населених пунктів Новоборисівської сільської ради, затвердженого рішенням № 482 - VIІI від 24.11.2021 року.

Доповідач – секретар сільської ради Цимбалар Д.К.

 

  1. Про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів субвенції на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади державному бюджету військовій частині А4447

Доповідач - начальник фінансового відділу Порошенко В.Г.

 

  1. Про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів субвенції на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади державному бюджету військовій частині А7367.

Доповідач - начальник фінансового відділу Порошенко В.Г.

 

  1. Про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів субвенції на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади державному бюджету Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Доповідач - начальник фінансового відділу Порошенко В.Г.

 

  1. Про затвердження висновку Фінансового відділу Новоборисівської сільської ради про перевиконання дохідної частини загального фонду місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади за підсумками першого півріччя 2024 року.

Доповідач - начальник фінансового відділу Порошенко В.Г.

 

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення Новоборисівської сільської ради №963-VIІІ від 21 грудня 2023 року «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади на 2024 рік».

Доповідач - начальник фінансового відділу Порошенко В.Г.

 

  1. Про надання згоди на виключення роздільного пункту КОЛІЙНИЙ ПОСТ 1413(код ЄМР-405949) із списку роздільних пунктів Тарифного керівництва №4.

Доповідач – головний спеціаліст відділу земельних відносин, містобудування та архітектури Косенко В.А.

 

  1. Земельні питання.

 

  1. Інше.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь