Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

СПРОТИВ ТРИВАЄ!

Дата: 18.07.2024 13:22
Кількість переглядів: 33

Цьогоріч в Україні відзначають 10 років початку спротиву окупації Криму та початку війни, яку розгорнула рф проти України.

Ця війна почалася не 24 лютого 2022 року, а у 2014 році зі збройного вторгнення рф у Крим і його окупації. 

Крим – це невіддільна частина території України у межах її міжнародно визнаних кордонів.

Міжнародна спільнота підтримує територіальну цілісність України та ніколи не визнавала й не визнає спробу окупації Криму росією. Це закріплено в численних міжнародних резолюціях, зокрема Генеральної асамблеї ООН.

Санкційний тиск міжнародної спільноти на рф працює та є одним із необхідних інструментів для якнайшвидшої деокупації Кримського півострова.

Міжнародним механізмом сприяння деокупації півострова, зміцнення європейської та глобальної безпеки є Кримська платформа. 

Україна прагне побудувати європейську Україну разом з Кримом, адже це забезпечення спільної безпеки, відновлення справедливості та стабільність для всіх нас.

Для України дипломатичні та мирні методи розв’язання конфліктів завжди були та залишаються найбільш прийнятними. Проте, після того, як рф почала повномасштабне вторгнення, Україна вимушена використовувати й інші шляхи деокупації всіх своїх територій та звільнення громадян України, зокрема військовим шляхом.

Територія Кримського півострова тимчасово окупована рф, а не анексована. Україна в праві застосувати для відновлення та захисту своєї територіальної цілісності всі способи, які необхідні та не заборонені міжнародним правом і національним законодавством.

Звільнення Криму від окупації забезпечить нову систему безпеки Азово-Чорноморського регіону.

Одним із необхідних інструментів для якнайшвидшої деокупації Кримського півострова є санкційний тиск міжнародної спільноти на рф, який дає результати.

Україна високо цінує людське життя та дотримується положень міжнародного права при звільненні своєї території.

За матеріалами Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим

Крим: спротив триває! – Міністерство з питань реінтеграції тимчасово  окупованих територій України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь