A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Оголошення про введення в дію нової нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах Новоборисівської сільської територіальної громади Одеської області з 16.01.2024 року

Дата: 18.01.2024 09:50
Кількість переглядів: 61

Оголошення про введення в дію нової нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах Новоборисівської сільської територіальної громади Одеської області з 16.01.2024 року

 

 Станом на 16.01.2024 рік в Державному земельному кадастрі запрацювала нова нормативна грошова оцінка земельних ділянок в межах Новоборисівської сільської територіальної громади Одеської області, яка була введена в дію з 01.01.2024 року відповідно до рішення двадцять сьомої сесії Новоборисівської сільської ради від 04.04.2023 року № 793-VІІІ, з урахуванням коефіцієнта індексації за 2023 рік (Кі=1,051).

 

З 16.01.2024 року:

Всім власникам земельних ділянок, користувачам та орендарям земельних ділянок Новоборисівської сільської територіальної громади, відповідно до положень ст. 286.2 Податкового кодексу України та ст. 5, 13 Закону України «Про оцінку земель» необхідно замовити через Центри надання адміністративних послуг або електронні сервіси Держгеокадастру України витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок для розрахунку податку та орендної плати за землю.

 

Орендарям земельних ділянок комунальної власності при розрахунку орендної плати потрібно переглянути уважно умови договорів оренди землі.    

Якщо в договорі оренди є умова щодо укладення додаткової угоди при введені в дію нової нормативної грошової оцінки, просимо звернутись до сільської ради для її підписання (дана угода не підлягає державній реєстрації).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь