Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пліч-о-пліч. Разом переможемо!

Дата: 16.02.2024 12:20
Кількість переглядів: 17

В Новоборисівській сільській територіальній громаді успішно стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» .

Цей проєкт – не просто змагання, це інноваційний проєкт, де спорт поєднується з неформальною освітою та розвитком soft skills у молоді . Він започаткований за ініціативи Президента України з метою сприяння співпраці та командній роботі серед школярів, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді, зміцнення морально-вольових якостей.

 

З вітальним словом звернувся до присутніх почесний гість заходу – голова Роздільнянської районної державної адміністрації Сергій Миколайович ПРИХОДЬКО, який висловив надію на зацікавленість і велику користь такого проєкту не тільки для фізичного, а й для морального здоров’я кожного. Його підтримала у своєму слові голова Новоборисівської сільської ради Інна Олександрівна ТОПОВА і побажала досягнення високих результатів. Особливий настрій створив виступ маленьких учасниць команди підтримки, що вже опановують навички черлідингу.

Отже, до ІІІ етапу змагань вийшла команда Новоборисівського ОЗЗСО. Це високий здобуток для школярів і водночас велика відповідальність. Тож попереду – не одне тренування і шліфування навичок.

Успіх команди – це сплав зусиль школярів, тренерів, батьківського розуміння, підтримки представників влади, - словом, усіх тих, хто пліч-о-пліч наближає перемогу – у спорті, у житті, у державі. Нехай же цей проєкт допоможе не лише розкрити таланти, а й стане запорукою здорової нації, сильної духом і непереможної! Тільки вперед до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь