A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії Новоборисівської сільської ради

Дата: 01.03.2024 15:14
Кількість переглядів: 36

1 березня 2024 року в Новоборисівській сільській раді відбулася позачергова сорок перша сесія ради VIII скликання за головуванням сільського голови Інни Топової. Участь в роботі взяли 12 депутатів, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради та старости.

На порядку денному було розглянуто наступні питання:

- Про затвердження звіту сільського голови про роботу Новоборисівської сільської ради, виконавчого комітету та виконавчих органів за 2023 рік.

- Про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів субвенції на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади державному бюджету військовій частині А4638.

- Про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів субвенції на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади державному бюджету Центру спеціального призначення Національної гвардії України (військова частина 3073).

-

- Про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів субвенції на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади державному бюджету Головному управлінню Національної поліції в Одеській області.

- Про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів субвенції на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади державному бюджету 2 прикордонному загону Державної прикордонної служби України (військова частина 2196).

- Про затвердження звіту сільського голови про здійснення державної регуляторної політики у 2023 році.

- Про звіт КП «Мрія - В-Кут» Новоборисівської сільської ради про роботу за 2023 рік.

- Про звіт старост Новоборисівської сільської ради Роздільнянского району Одеської області за 2023 рік.

- Про направлення клопотання до Міністерства культури та інформаційної політики України щодо надання погодження на виключення з базової мережі закладів культури Новоборисівської сільської ради Поплавського сільського клубу.

- Про зміну назви об’єкта нерухомого майна комунальної власності Новоборисівської сільської ради.

- Про затвердження Програми Новоборисівської сільської ради з підготовки молоді до проходження строкової військової служби, військово – патріотичного виховання молоді на 2024 рік.

- Про внесення змін до Програми розвитку цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Новоборисівської сільської ради на 2022 -2026 роки, затвердженої рішенням сільської ради № 578 – VIІI від 01 березня 2022 року.

- Про внесення змін до Програми «Безпечна Новоборисівська сільська територіальна громада» на 2023 - 2024 роки.

- Про затвердження Програми забезпечення дітей Новоборисівської сільської територіальної громади з інвалідністю медичними виробами та іншими засобами на 2024-2025 роки.

- Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин Новоборисівської сільської територіальної громади на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням № 642 – VIІI від 25 березня 2022 року (зі змінами від 18.01.2023 року, зі змінами від 04.04.2023 року).

- Про затвердження Цільової програми фінансової підтримки для інженерного та фортифікаційного облаштування державного кордону, утримання наявної і нарощення інженерної складової в/ч 2196 2 прикордонного загону Державної прикордонної служби України з метою забезпечення протидії протиправній діяльності на державному кордоні на 2024 рік.

- Про затвердження Програми розвитку водопровідного господарства на території Новоборисівської сільської ради на 2024 рік.

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади за 2023 рік.

- Про затвердження висновку фінансового відділу Новоборисівської сільської ради про обсяг вільного залишку коштів місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади станом на 01.01.2024 року.

- Про передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту іншої субвенції з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади районному бюджету Роздільнянського району.

- Про внесення змін і доповнень до рішення Новоборисівської сільської ради №963-VIІІ від 21 грудня 2023 року «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади на 2024 рік».

- Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу в Новоборисівській сільській територіальній громаді.

- Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.

- інші земельні питання.

По всім питанням депутатами були прийняті відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь