A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Про   заборону продажу алкогольних   напоїв    військовослужбовцям   на  час  дії    правовового   режиму воєнного стану на території  Новоборисівької  сільської  територіальної громади

Дата: 24.04.2024 12:29
Кількість переглядів: 31

Про   заборону продажу алкогольних   напоїв    військовослужбовцям   на  час  дії    правового   режиму воєнного стану на території  Новоборисівської  сільської  територіальної громади

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями на території населених пунктів Новоборисівської сільської  територіальної громади!

В умовах воєнного стану на території Новоборисівської сільської територіальної громади  прийнято розпорядження голови ради   щодо  посилення контролю та повної  заборони  продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв, вироблених на спиртовій основі особам, що одягнені у формений одяг військовослужбовця та інших правоохоронних  органів.

 Рекомендовано старостам старостинських округів Новоборисівської сільської ради  на постійній основі  проводити відповідну роз'яснювальну роботу з  суб’єктами господарювання по  виконанню вищезазначеного рішення.

  Вкотре наголошуємо: продавати алкогольні напої у період запровадження воєнного стану дозволяється ВИКЛЮЧНО цивільному населенню. Продаж алкоголю в магазинах, торгових точках, закладах громадського харчування людям у військовій формі – заборонено!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь