Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ти як?

Дата: 29.04.2024 09:35
Кількість переглядів: 15

Ветерани відрізняються сильним братерським і сестринським духом, міцною ідентифікацією зі своєю спільнотою та схильністю більше довіряти тим, хто пройшов через війну. Тому підхід «рівний — рівному» є найкращим у питаннях надання підтримки.

Ветеранські хаби, організовані «своїми» і для «своїх», — це місця, де захисники і захисниці знайдуть розуміння їхніх потреб і проблем, можуть поділитися наболілим, а також отримати допомогу. На базі таких майданчиків працюють уже перевірені фахівці: психологи, юристи, волонтери, яким довіряє ветеранська спільнота і до яких варто звертатися.

Возможно, это изображение текстВозможно, это графический образ (карта и текст)Возможно, это изображение текст «Ветерани, a також İxHi близкй можуть звернутися до Коал.ц.й ветеранських простор,в, аби отримати психологίчну допомогу юридичну допомогу послуги 3 фίзичной реаб.л.таци OCBİTHİ й треннгові послуги послуги 3 профориентац., супровд 3 питань працевлаштування Деяки простори також пропонують арт-терапюю, груπови ст.чί ветеран.в та родин загиблих, п.дтримку y в.дкри власной справи, допомогу в организац.й социальних, культурно-просвитницьких дозв.льних або Ж патриотичних заходив.»Возможно, это изображение текст «Дизнайтеся про ветеранськй простори усвоему у perioHi, наявни послуги та заходи: vetprostory @gmail.com Б.льше .нформац. про Коал.цίю ветеранських просторив vetprostory f koaliciyavetprostoriv Також у Telegram працюе чат- чат-бот бот Коал.ц.: ветеранських просторив <<Дякую за службу! Гов допомогТи!": vetprostory_bot»Возможно, это графический образ (текст)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь