A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Патронатні вихователі

Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми» від 26 січня 2016 року,  уперше в українському законодавстві закріпив таку сімейну форму влаштування дітей, як патронатна сім’я.

11:34 05.01.2022

ПРЕС-РЕЛІЗ

Д Е Р Ж А В Н А  С Л У Ж Б А  З А Й Н Я Т О С Т І

10:27 17.12.2021

Підвищення кваліфікації

17 кухарів загальноосвітніх закладів освіти Великомихайлівської селищної ради  пройшли курси підвищення кваліфікації за напрямом: «Сучасна теорія та практика харчування дітей в закладах освіти».

12:04 05.11.2021

Курси цільового призначення

 Звертаємо вашу увагу  на нові курси, розроблені ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ» для підвищення кваліфікації спеціалістів, що здійснюють роботу з харчування дітей в закладах освіти, тобто для зайнятих осіб – на платній основі, а також для зареєстрованих безробітних, для яких навчання є безкоштовним.

11:11 25.10.2021

Консультант роботодавця

?Основне призначення консультанта роботодавця полягає у розширенні підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням специфіки його підприємницької діяльності, а також у скороченні терміну укомплектування вакансій.

15:53 20.10.2021

Своя справа

Світлана Беген  після закінчення  Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського  працювала  медичною сестрою у районній лікарні. Коли вона залишилася без роботи - відразу зареєструвалася у Великомихайлівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості, адже вірила, що саме служба зайнятості допоможе  їй  знайти роботу та реалізуватися в професійному плані.  Після проведеного профілювання та профдіагностичного тестування  було виявлено, що Світлана Миронівна має здібності до ведення бізнесу.                                                                 

12:49 30.09.2021

Ярмарок вакансій

23 вересня 2021 року у Великомихайлівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості відбувся Ярмарок вакансій. В заході взяли участь   понад 20 безробітних, шукачів роботи  та представники роботодавців.        

12:47 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь