A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

З ювілеєм!

З ювілеєм!

Сьогодні свій 95-літній ювілей зустріла мешканка села Новоборисівка Іванова Валентина Іванівна.

14:22 19.02.2024

Пліч-о-пліч. Разом переможемо!

Пліч-о-пліч. Разом переможемо!

В Новоборисівській сільській територіальній громаді успішно стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» .

12:20 16.02.2024

Плідна співпраця з Державною службою зайнятості

Плідна співпраця з Державною службою зайнятості

Сьогодні до Новоборисівської сільської ради завітали фахівці Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості. Заступник директора - начальник Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Антоніна Дикуненко спільно з головою Новоборисівської сільської ради Інною Топовою провели робочу зустріч із соціальними партнерами та роботодавцями.

15:35 15.02.2024

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2024 року з метою вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-річниці виведення військ з Республіки Афганістан, відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку на честь воїнів-інтернаціоналістів.

11:55 15.02.2024

Робоча нарада

Робоча нарада

Голова Новоборисівської сільської ради Інна Топова під керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька прийняла участь в  нараді з представниками Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг». Основне з питання, яке було винесено на розгляд - це планування першочергових робіт в рамках експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення на 2024 рік, про що інформував директор державного підприємства Андрій Смоляров. Андрій Смоляров доповів, що загальна протяжність доріг загального користування місцевого значення Роздільнянського району складає 737,339 км, з яких доріг обласного значення «О» - 175,4 км, доріг районного значення «С» - 561,9 км. У своєму виступі директор звернувся до голів органів місцевого самоврядування щодо надання актуальної інформації з включення до плану експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення на 2024 рік доріг, які забезпечують: обороноздатність держави; безпечні умови руху на шкільних маршрутах; безперешкодний під’їзд карет швидкої допомоги до усіх населених пунктів; безперебійного та безпечного руху маршрутного та громадського транспорту. В процесі діалогу з головами територіальних громад було прийнято рішення про обмін інформацією щодо стану доріг загального користування місцевого значення та співфінансування ремонтних, аварійних робіт, зокрема на шкільних маршрутах. Сергій Миколайович довів інформацію про проведення змагань в рамках програми Президента України Всеукраїнські шкільні ігри “Пліч-о-пліч”. Підсумовуючи нараду, начальник районної військової адміністрації Сергій Приходько закликав голів територіальних громад звернути увагу на важливість раціонального та ефективного використання бюджетних коштів. Обласна робоча група «Прозорість та підзвітність» продовжує виявляти порушення проведенні тендерних процедур Війна продовжується, всі мають надавати всебічну допомогу та підтримку нашим Збройним Силам. 

10:28 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь