Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Нові можливості разом із Coursera

Безробітні Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Анастасія Бєлая, Тетяна Іванова та Алла Нікуліна  скористалися ініціативою міжнародної платформи онлайн-освіти Coursera та за сприянням служби зайнятості отримали можливість  безкоштовного проходження навчання на цій платформі за обраним  курсом, а по завершенні навчання -   отримання  сертифіката міжнародного зразка. Завдяки прослуханим  курсам від провідних університетів світу, вони поглибили свої знання у сфері бізнесу, фінансів та психології, набули впевненості у власних силах. «Набуті знання та навички дозволятимуть залишатись конкурентоспроможним на ринку праці, а отриманий сертифікат міжнародного зразка – мати перевагу серед інших претендентів на вакансію», - зазначає Анастасія Бєлая.  «Он-лайн навчання на COURSERА відповідає моїм  цілям і завданням. Набуті знання планую застосовувати в подальшій професійній діяльності.  На даний момент маю тільки позитивні враження від пройденого курсу», - коментує Алла Нікуліна. "Курси дуже цікаві і корисні… Раджу скористатися нагодою та проходити курси для підвищення своєї кваліфікації", - відмічає Тетяна Іванова.

12:40 22.07.2020

Хочете бути успішними - вчіться!

Американський соціолог Елвін Тоффлер зазначав, що неграмотними людьми в 21 столітті будуть не ті, які не вміють читати і писати, а ті, які не вміють вчитися і переучуватися.  Адже ми живемо у фантастично цікавий період переродження світу. Завдяки технологіям потреби в людській праці скорочуються, життєвий сценарій «закінчити навчальний заклад, отримавши професію, — вийти на ринок праці — все життя працювати на одній роботі — вийти на пенсію», який був звичний для попередніх поколінь, вже не працює. Наперед виходить концепція безперервної освіти - «Life Long Learning». Епідемія коронавірусу також вплинула на життєдіяльність мільйонів людей в усьому світі. Громадяни та організації розпочали широко використовувати різноманітні освітні інтернет-платформи, на яких можна пройти навчальні курси та підвищити рівень власної компетентності за різними напрямками задля збереження своєї конкурентоспроможності на ринку праці. Саме тому міжнародна платформа онлайн-освіти Coursera відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до освітніх програм для зареєстрованих безробітних. Мета цієї  ініціативи Coursera - допомогти безробітним громадянам здобути додаткові знання та розвинути навички для подальшого успішного працевлаштування.

14:38 16.07.2020

Змінено максимальний розмір допомоги по безробіттю

З 1 липня відповідно до закону «Про Державний бюджет України на 2020 рік» підвищено прожитковий мінімум для основних соціальних і демографічних груп населення. Так, для працездатних осіб віднині прожитковий мінімум становить 2197 гривень. Відповідно, зросли й соціальні виплати, серед яких – допомога по безробіттю.

13:40 03.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь