A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Успіх – це здатність крокувати від однієї невдачі до іншої, не втрачаючи ентузіазму

        Кожна людина по різному проживає стресові ситуації. Навіть маючи професійний досвід, раптова ситуація вивільнення інколи просто ставить у глухий кут. Завдяки тристоронній співпраці «клієнт – служба зайнятості – роботодавець» вдалось працевлаштувати Валентину Миколаївну Бережну.

08:36 10.08.2020

Нові можливості разом із Coursera

Безробітні Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Анастасія Бєлая, Тетяна Іванова та Алла Нікуліна  скористалися ініціативою міжнародної платформи онлайн-освіти Coursera та за сприянням служби зайнятості отримали можливість  безкоштовного проходження навчання на цій платформі за обраним  курсом, а по завершенні навчання -   отримання  сертифіката міжнародного зразка. Завдяки прослуханим  курсам від провідних університетів світу, вони поглибили свої знання у сфері бізнесу, фінансів та психології, набули впевненості у власних силах. «Набуті знання та навички дозволятимуть залишатись конкурентоспроможним на ринку праці, а отриманий сертифікат міжнародного зразка – мати перевагу серед інших претендентів на вакансію», - зазначає Анастасія Бєлая.  «Он-лайн навчання на COURSERА відповідає моїм  цілям і завданням. Набуті знання планую застосовувати в подальшій професійній діяльності.  На даний момент маю тільки позитивні враження від пройденого курсу», - коментує Алла Нікуліна. "Курси дуже цікаві і корисні… Раджу скористатися нагодою та проходити курси для підвищення своєї кваліфікації", - відмічає Тетяна Іванова.

12:40 22.07.2020

Хочете бути успішними - вчіться!

Американський соціолог Елвін Тоффлер зазначав, що неграмотними людьми в 21 столітті будуть не ті, які не вміють читати і писати, а ті, які не вміють вчитися і переучуватися.  Адже ми живемо у фантастично цікавий період переродження світу. Завдяки технологіям потреби в людській праці скорочуються, життєвий сценарій «закінчити навчальний заклад, отримавши професію, — вийти на ринок праці — все життя працювати на одній роботі — вийти на пенсію», який був звичний для попередніх поколінь, вже не працює. Наперед виходить концепція безперервної освіти - «Life Long Learning». Епідемія коронавірусу також вплинула на життєдіяльність мільйонів людей в усьому світі. Громадяни та організації розпочали широко використовувати різноманітні освітні інтернет-платформи, на яких можна пройти навчальні курси та підвищити рівень власної компетентності за різними напрямками задля збереження своєї конкурентоспроможності на ринку праці. Саме тому міжнародна платформа онлайн-освіти Coursera відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до освітніх програм для зареєстрованих безробітних. Мета цієї  ініціативи Coursera - допомогти безробітним громадянам здобути додаткові знання та розвинути навички для подальшого успішного працевлаштування.

14:38 16.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь