Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

З Міжнародним днем захисту дітей!

З Міжнародним днем захисту дітей!

Діти – це дар Божий і найцінніший подарунок долі. Вони - наше продовження, наші радощі та сенс життя! Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Сьогодні, в Міжнародний день захисту дітей апарат Новоборисівської сільської ради вітає всіх маленьких мешканців нашої громади та всієї планети зі святом! Бажаємо всім діткам безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях!

09:09 01.06.2021

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Гарний сьогодні видався день! Побувала на чудовому заході до Дня захисту дітей у Мигаївському СБК. Отримала масу задоволення від побаченого: без упину лунав веселий сміх, дитячі оченята світилися цікавістю, здивуванням та радістю і навіть дорослі мали змогу відчути себе дітьми!

12:03 31.05.2021

Чемпіонат з футболу!

Чемпіонат з футболу!

Футбольна команда Новоборисівської ТГ "В-Кут"здобула перемогу над комадою " Кучурган" з рахунком 4 : 1 у третьому турі чемпіоната Роздільнянського району з футболу.

11:33 31.05.2021

Покращення якості  питної води!

Покращення якості питної води!

Перші кроки в покращенні якості питної води громади зроблено! Нарешті дочекалися встановлення системи очищення води для потреб харчоблоку  та питного фонтанчика  в закладі загальної середньої освіти села Новоборисівка!

11:28 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь