A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Літній відпочинок

Літній відпочинок

В цьому непростому році пандемія коронавірусу внесла свої корективи в літній відпочинок. Але, попри складні обставини, фахівцями Новоборисівської сільської ради спільно з Управлінням соціального захисту населення Великомихайлівської районної державної адміністрації було організовано і проведено відпочинок та оздоровлення дітей в КЗ «Зорька» села Приморського Татарбунарського району. Заїзд проходив   з 5-го по 25 серпня, відпочивали діти з багатодітних сімей,  діти учасників АТО та одна дитина з прийомної сім’ї за кошти місцевого та районного бюджетів.

09:02 27.08.2020

Благодійна акція «Збери дитину до школи»

Благодійна акція «Збери дитину до школи»

Напередодні нового навчального року Відділ у справах дітей, сім’ї, молоді та соціального захисту населення Новоборисівської об’єднаної територіальної громади  оголошує благодійну акцію  до Дня знань                  «Збери дитину до школи».                                                                                  Звертаємося до громадських організацій, підприємців та усіх небайдужих людей  з проханням допомогти дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах підготуватися до школи. Будь-яка допомога для дітей  буде в нагоді.                                                                                                    

10:56 10.08.2020

Інформація про завершення програми щодо виплати допомоги на дітей згідно Порядку виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям

Інформація про завершення програми щодо виплати допомоги на дітей згідно Порядку виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р.№641  «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з 01.09.2020 року буде завершено програму щодо виплати допомоги на дітей згідно Порядку виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020№329»Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми».

15:03 04.08.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НОВОБОРИСІВСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НОВОБОРИСІВСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Працівниками комунального підприємства «Мрія-В-Кут» проводяться роботи по скошуванню трави на прилеглих  територіях та всередині кладовищ.  Велике прохання обробляти індивідуально   місця поховань ваших родичів!

11:18 03.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь