Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Державна підтримка напрямку тваринництва

Державна підтримка напрямку тваринництва

Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (далі-Порядок) визначено напрями державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції на 2021 рік. п. 7 Порядку передбачає Дотацію за бджолосім'ї, яка надається на безповоротній основні фізичним особам та суб'єктам господарювання, які є власниками бджолосімей за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмір 200 гривень за бджолосім'ю. Для отримання дотації фізичні особи та суб'єкти господарювання, подають за місцем знаходження пасіки до виконавчого органу відповідної сільської ради до 1 жовтня поточного року відповідні документи. Тел. для довідок 0485924190.

13:12 03.06.2021

З Міжнародним днем захисту дітей!

З Міжнародним днем захисту дітей!

Діти – це дар Божий і найцінніший подарунок долі. Вони - наше продовження, наші радощі та сенс життя! Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Сьогодні, в Міжнародний день захисту дітей апарат Новоборисівської сільської ради вітає всіх маленьких мешканців нашої громади та всієї планети зі святом! Бажаємо всім діткам безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях!

09:09 01.06.2021

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Гарний сьогодні видався день! Побувала на чудовому заході до Дня захисту дітей у Мигаївському СБК. Отримала масу задоволення від побаченого: без упину лунав веселий сміх, дитячі оченята світилися цікавістю, здивуванням та радістю і навіть дорослі мали змогу відчути себе дітьми!

12:03 31.05.2021

Чемпіонат з футболу!

Чемпіонат з футболу!

Футбольна команда Новоборисівської ТГ "В-Кут"здобула перемогу над комадою " Кучурган" з рахунком 4 : 1 у третьому турі чемпіоната Роздільнянського району з футболу.

11:33 31.05.2021

Покращення якості  питної води!

Покращення якості питної води!

Перші кроки в покращенні якості питної води громади зроблено! Нарешті дочекалися встановлення системи очищення води для потреб харчоблоку  та питного фонтанчика  в закладі загальної середньої освіти села Новоборисівка!

11:28 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь