Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Соціальна робота Новоборисівської сільської ради

Соціальна робота Новоборисівської сільської ради

Протягом  січня-вересня 2021 робота  відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення Новоборисівської сільської ради була спрямована на забезпечення потреб соціально вразливих верств населення на території громади.

11:18 24.09.2021

Мінцифри запустило платформу, що полегшить щоденну роботу ЦНАП

Мінцифри запустило платформу, що полегшить щоденну роботу ЦНАП

Платформа Дія Центрів — онлайн-майданчик, що спростить взаємодію громадян та працівників Центрів надання адмінпослуг. Мінцифри прагнем, щоб якість обслуговування у ЦНАПах перевищила очікування відвідувачів. Запуск Платформи Дія Центрів — наступний крок до сучасного держсервісу в кожному куточку України.

12:58 23.09.2021

Триває реконструкція Одеської школи №33. Роботи проводяться в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике Будівництво”

Триває реконструкція Одеської школи №33. Роботи проводяться в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике Будівництво”

За словами голови Одеської облдержадміністрації Сергія Гриневецького, сьогодні в Одеській області зокрема, тільки в соціальній, освітній і культурній сферах, в рамках Програми Президента “Велике Будівництво” триває будівництво шкіл, дитячих садків, стадіонів. “Тривають роботи на дев’яти об’єктах, в тому числі по місту Одеса: по вулиці Космонавта Комарова, 8 ведуться ремонтні та будівельні роботи на території загальноосвітньої школи №33 з розміщенням Центру дитячої та юнацької творчості та благоустроєм стадіону. Буде створено 850 шкільних і 330 позашкільних місць. Загальна вартість реконструкції – 134,0 млн. грн. » – говорить Сергій Гриневецький.

13:29 02.09.2021

БІЛЬШЕ ЖОДНИХ СІРИХ КОРОБОК: НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ ЯСКРАВІ, КОМФОРТНІ, СУЧАСНІ ДИТЯЧІ САДКИ

БІЛЬШЕ ЖОДНИХ СІРИХ КОРОБОК: НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ ЯСКРАВІ, КОМФОРТНІ, СУЧАСНІ ДИТЯЧІ САДКИ

Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні, а також з її допомогою вже створено додатково близько 200 тисяч робочих місць. Це вкрай важливо для держави, а особливо в період пандемії коронавірусу, переконаний Президент України Володимир Зеленський. Підтримує його і голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, який зазначає, що «Велике Будівництво» в Одеській області охоплює все нові і нові сфери. Ця програма Президента змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Приклад тому, будівництво сучасних модернізованих дитячих садочків в районах області. Адже комфортні та доступні умови для дошкільного навчання та виховання найменших мешканців громади – в пріоритеті керівництва Одеської ОДА. В рамках «Великого Будівництва», в селищі Таїрове, тривають роботи з будівництва дитячого садка, який розрахований на 90 місць. В закладі планується створити ясельну групу на 15 дітей, інклюзивну на 15 дітей і три групи по 20 дітей. У садочку буде розміщено басейн, медичний кабінет, музична та фізкультурна зали, а також ігротека. Кошторисна вартість – 38,1 млн гривень.

13:28 02.09.2021

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» НА ОДЕЩИНІ: ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З БУДІВНИЦТВА НОВОЇ ДОРОГИ ДО ОДЕСЬКОГО ПОРТУ

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» НА ОДЕЩИНІ: ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З БУДІВНИЦТВА НОВОЇ ДОРОГИ ДО ОДЕСЬКОГО ПОРТУ

В рамках президентської програми «Велике будівництво» триває будівництво нової дороги до Одеського морського порту. «Зараз потрапити в Одеський морський торговий порт можна лише через міські дороги та територію приватної компанії. Це не тільки створює зайві клопоти жителям Одещини, але і є перепоною для росту експорту країни. За ініціативою Президента Володимира Зеленського, з літа минулого року, спільними зусиллями Офісу президента, місцевої влади, служби автомобільних доріг оперативно організували всі необхідні процеси», – зазначає Міністр інфраструктури Олександр Кубраков. default За його словами. ця дорога є цікавим і складним об’єктом: 5,3 км – це нова дорога із цементобетонним дорожнім покриттям за посиленою технологією, яка матиме по 2 смуги руху в кожному напрямку. Вона буде обладнана окремим TIR-майданчиком для відпочинку водіїв та відстою вантажного транспорту, демпферним майданчиком, що розрахований на 300 вантажівок, двома місцями для стаціонарного габаритно-вагового контролю та двома майданчиками зважування-у-русі (WiM). default «В’їзд на КПП порту – тут дорога розширюється з чотирьох до шести смуг. В цьому місці починається митна зона, тому важливо створити умови для швидкої перевірки та пропуску вантажівок. У місці митного контролю для прискорення перевірки та пропуску вантажівок дорогу розширять до шести смуг. Також буде 500-метрова естакада загальною висотою 13 метрів», – зазначив Олександр Кубраков. Маршрут з’єднає територію Одеського морського торгового порту та дорогу М-28 Одеса – Южний. Термін виконання робіт – 2021-2022 роки.

13:24 02.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь