Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Докладно про коронавірус

Докладно про коронавірус

Коронавіруси - сім'я вірусів, яких на січень 2020 налічують 39 видів. На сьогоднішній день немає однозначної відповіді на питання, звідки взявся SARS-CoV-2, який викликає інфекційне захворювання COVID-19. Вперше його зафіксували в Китаї, в місті Ухань.

08:30 22.10.2021

Онлайн-платформа

Онлайн-платформа

Нагадуємо, що на сайті Одеського обласного центру громадського здоров’я продовжує діяти онлайн-платформа «Інформація про коронавірус» (див. за посиланням https://healthcenter.od.ua/coronavirus/) з матеріалами щодо коронавірусу (СOVID-19) від ЦГЗ, МОЗ, ВООЗ, UNICEF, Кабінету міністрів України, які постійно оновлюються. Матеріали поділені на тематичні групи: друковані, відео-ролики, ілюстративні матеріали та диференційована за цільовими аудиторіями:

09:27 21.10.2021

Міністерство охорони здоров'я повідомляє

Міністерство охорони здоров'я повідомляє

Одна з вакцин проти COVID-19, які використовує Україна, – Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Це інноваційна вакцина на платформі мРНК, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.

09:22 21.10.2021

Завершено процес розробки Стратегії Новоборисівської територіальної громади

Завершено процес розробки Стратегії Новоборисівської територіальної громади

Шановні мешканці громади! Робочою групою з розробки Стратегії розвитку Новоборисівської територіальної громади завершено процес розробки  та погоджено Проєкт Стратегії та План її реалізації.

10:37 20.10.2021

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Згідно протоколу № 30 від 18.10.2021 року позачергового засідання комісії з питань техногенно – екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій Роздільнянської  районної державної адміністрації, протоколу № 17 від 19.10.2021 року позачергового засідання комісії з питань  техногенно – екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій Новоборисівської сільської ради

17:08 19.10.2021

Початок ремонтних робіт дорожнього покриття села Новоборисівка

Початок ремонтних робіт дорожнього покриття села Новоборисівка

Закінчено ремонтні роботи дорожнього покриття по вулицях Шевченка та Чкалова  села Новоборисівка. Це перший крок до відновлення автомобільних доріг в селі. На сесії сільської ради депутатський корпус вирішив розпочати роботи  саме з вищеназваних вулиць, адже це – шлях до школи наших діток. Найближчим часом планується заасфальтувати вулицю Лермонтова та встановити обмежувальні знаки з метою збереження дорожнього покриття. Роботи виконувались на засадах співфінансування з обласним бюджетом. Всього на проєкти виділено 6,625 млн. грн., з них: 3,450 млн. грн. – кошти обласного бюджету, 3,175 млн. грн. – кошти місцевого  бюджету.

11:47 18.10.2021

ТВІЙ ГІД З БЕЗБАР’ЄРНОГО СПІЛКУВАННЯ: ЯК КОРИСТУВАТИСЯ «ДОВІДНИКОМ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ»

ТВІЙ ГІД З БЕЗБАР’ЄРНОГО СПІЛКУВАННЯ: ЯК КОРИСТУВАТИСЯ «ДОВІДНИКОМ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ»

ТВІЙ ГІД З БЕЗБАР’ЄРНОГО СПІЛКУВАННЯ: ЯК КОРИСТУВАТИСЯ «ДОВІДНИКОМ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ» Безбар’єрність – це не тільки  доступ до фізичних об’єктів. Це значно ширше поняття, яке включає в себе не лише різні сфери діяльності, але і категорії мислення та взаємодії з іншими людьми, як рівними. «Довідник безбар’єрності», який у вересні презентувала перша леді Олена Зеленська, у доступній формі пояснює, чому не можна обмежуватися пандусами, якщо хочемо жити у безбар’єрному світі, а також, чому мова спілкування дуже важлива.

14:45 11.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь