Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

З Днем Гідності та Свободи!

З Днем Гідності та Свободи!

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Це свято приурочене двом революціям, які відбулися в Україні на початку XXI століття й залишили визначальний і незабутній слід в історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Свято День гідності та свободи має сталу дату відзначання. Щороку це відбувається 21 листопада – в річницю початку Євромайдану. Свято започаткував у 2014 році п’ятий президент України Петро Порошенко указом "Про День гідності і свободи".

14:21 20.11.2020

Гід з державних послуг

Гід з державних послуг

Міністерство цифрової трансформації України запустило "Гід з державних послуг" - інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. На онлайн-порталі доступна інформація про 1170 послуг - місце та строки їх надання, вартість, необхідні для отримання документи та спосіб оскарження результатів.

11:59 13.11.2020

Денис Шмигаль: Захист прав дітей — одне з головних завдань громад у процесі децентралізації

Денис Шмигаль: Захист прав дітей — одне з головних завдань громад у процесі децентралізації

У вівторок, 3 листопада, під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбулася Всеукраїнська нарада з питань формування та реалізації державної політики у сфері прав дітей, зокрема щодо забезпечення права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на сімейне виховання.

10:32 04.11.2020

Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в регіонах

Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в регіонах

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 15 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

11:53 16.10.2020

14 жовтня - День захисника України!

14 жовтня - День захисника України!

Щорічно, 14 жовтня, Україна відзначає одне зі своїх головних державних свят — День захисника України. Окрім того, цього дня ми також відзначаємо православне свято Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва та річницю створення Української повстанської армії.

10:36 13.10.2020

Прем’єр-міністр закликав регіони утриматися від проведення масових заходів

Прем’єр-міністр закликав регіони утриматися від проведення масових заходів

У понеділок, 12 жовтня, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із Секретарем Ради національної безпеки та оборони Олексієм Даніловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.

10:34 13.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь