Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

УВАГА! Конкурс на кращу соціальну ініціативу!

УВАГА! Конкурс на кращу соціальну ініціативу!

У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Ми маємо на меті створити платформу, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проєкти.

09:17 16.12.2021

Як отримати 1000 гривень від держави

Як отримати 1000 гривень від держави

Цього тижня стартувало тестування програми Президента України єПідтримка. За декілька днів банки відкрили понад 1,7 млн віртуальних карток для виплат вакцинованим громадянам 1000 гривень.

09:09 16.12.2021

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

12:02 14.12.2021

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Відповідно до  Указу Президента, починаючи з 2006 року, цього грудневого дня українці вшановують тих, хто ціною героїчних зусиль, а подекуди і власного життя, зумів зупинити ядерного монстра. Обрана вона була не випадково, адже саме цього дня  відбулася здача в експлуатацію об’єкту «Укриття» – саркофагу, котрий забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному четвертому реакторі Чорнобильської АЕС. Зруйнований реактор перестав бути джерелом радіоактивного забруднення навколишнього середовища. Таким чином, цього дня було поставлено умовну крапку в боротьбі з чорнобильським лихом.

09:19 14.12.2021

УВАГА! КОНКУРС!

УВАГА! КОНКУРС!

КОНКУРС З ВІДБОРУ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ДЕМОНТАЖУ РЕКЛАМНИХ ЗАСОБІВ

08:58 10.12.2021

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС “БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2021”

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС “БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2021”

Асоціація благодійників України оголошує прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021». Цьогоріч стартує 15-й за рахунком, ювілейний, конкурс, який має на меті відзначити найкращі благодійні та волонтерські ініціативи, реалізовані протягом 2021 року.

09:42 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь